• 10.İSTANBUL BULUŞMASINA DAVET - 23/04/2017
  •       Kabataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Buluşması'nın 10.su bu yıl 07 Mayıs 2017 Pazar günü İstanbul Aksaray’da bulunan Çaykaralılar Derneği'nde yapılacak.
          Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşamakta olan köylülerimizi, buluşturmak ve tanıştırmak gayesi ile her sene yapılan "FOTİNOSLULARI TANIŞTIRMA VE KAYNAŞTIRMA" günü, geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da aynı yerde yapılacak.
          Kabataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden yapılan açıklamada; "Değerli köylülerimizin bu toplantıya iştirak ederek birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve birbirleriyle tanışmayan köylülerimizin tanışmalarına ve kaynaşmalarına katkı sağlayacaklarını ümit ediyor, böylesi toplantıları sayıca artırarak  kaynaşma, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmek istiyoruz. Saygıdeğer köylülerimizi 07 Mayıs 2017 Pazar günü İstanbul Buluşmasına bekliyoruz" denilmiştir.

Duyuru Arşivi

• 10.İSTANBUL BULUŞMASINA DAVET
  • DÜĞÜN DAVETİ
  • DERNEK BAŞKANLIĞINDAN DUYURULUR
  • TARİHİ ALANO CAMİİ RESTORASYON ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
  • CUMANIZ MÜBAREK OLSUN!
  • Sitemize Üye Olarak Paylaşım Yapmak İstermisiniz?
  • Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun!

• Üyelik Girişi
    Dolar3.49483.5088