FOTİNOSLULAR İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

İstanbul Buluşması'nın 10.su bu yıl 07 Mayıs 2017 Pazar günü İstanbul Aksaray’da bulunan Çaykaralılar Derneği'nde yapılacak.

Kabataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Buluşması'nın 10.su bu yıl 07 Mayıs 2017 Pazar günü İstanbul Aksaray’da bulunan Çaykaralılar Derneği'nde yapılacak.
            Türkiye'nin değişik bölgelerinde yaşamakta olan köylülerimizi, buluşturmak ve tanıştırmak gayesi ile her sene yapılan "FOTİNOSLULARI TANIŞTIRMA VE KAYNAŞTIRMA" günü, geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da aynı yerde yapılacak.
            Kabataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden yapılan açıklamada; "Değerli köylülerimizin bu toplantıya iştirak ederek birlik ve beraberliğimizin pekişmesine ve birbirleriyle tanışmayan köylülerimizin tanışmalarına ve kaynaşmalarına katkı sağlayacaklarını ümit ediyor, böylesi toplantıları sayıca artırarak  kaynaşma, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmek istiyoruz. Saygıdeğer köylülerimizi 07 Mayıs 2017 Pazar günü İstanbul Buluşmasına bekliyoruz" denilmiştir.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   381 kez okundu

tebrik ederim...     23/04/2017 23:13

Katkısı olanlara teşekkür ederim..katılımın artırılması için iletişim araclarını mümkünse kullanalım.herkese selam ve muhabbetlerimle..
yakup AKTÜRK