Murat Kapan
muratkapan@hotmail.com
5 LİRA DEYİP GEÇME
03/06/2014

Sevgili dostlar, Kıymetli Fotinoslular.

Kabataş Köyü Kültür Ve Yardımlaşma Derneği yeni bir uygulama başlattı. SMS’le aidat kampanyası. 5, 10, 20 TL olmak üzere aidat toplanacaktır. Bu kampanyaya bence çok güzel bir başlangıçtır. Atalarımız ne demiş “Damlaya damlaya göl olur” evet 5 TL. çok büyük bir para değil yoldaki dilenciye verebileceğimiz bir para veya sigara içenler için söylüyorum bir paket sigara parası bile değildir. Ben şahsen bu kampanyaya köylülerimizden çok büyük bir katılım olacağını umuyorum. İnşallah yanılmam.

Bu kampanyaya nasıl katılabilirim diye düşünen köylülerimize kısaca anlatayım. Köyümüz derneğinin internet sitesinde bulunan formları doldurarak kampanyaya katılabilir. Ayrıca, cep telefonu numarası dernek sitesinde kayıtlı olan köylülerimizin cep telefonlarına gelen kısa mesaja evet yazıp cevaplamalarıyla kampanyaya katılabilirler.

Son olarak kampanyadan haberi olan dostlarımızdan bir ricamız olacak. Bu çalışmadan haberi olmayan köylülerimizi haberdar edip, onlarında bu olaya dahil olmalarını sağlamaları. Yapılan yardımlar yine köylülerimizin menfaatleri için kullanılacaktır. Lütfen birlik olalım. Köyümüz için yapılan güzel çalışmalara öncülük edelim destek olalım ama lütfen köstek olmayalım. Bu güzel işlerde her kimin emeği geçmişse emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Saygılarımla. Allaha emanet olun.

1116 kez okundu. Yazarlar

Yazarın diğer yazıları

LÂFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ - 12/06/2014
Çalışmayı sevmeyip sürekli konuşan insanlarla karşılaşmışsınızdır. Bu tip insanlar her nedense kendilerine bir iş verildiğinde işi yapmak yerine boş boş konuşup akıllarınca karşıdakine fikir vermeye çalışırlar.
Dolar5.76245.7855
Euro6.35426.3796